top of page

ONS AANBOD

DOCHTER DAG

"Dochters Only"

MOEDER_DOCHTER_056.jpg

Deze dag staat in het teken van de moeder-dochter relatie. Er is er ten slotte maar één nodig om de relatie te veranderen. Je komt op deze dag zonder de fysieke aanwezigheid van je moeder, maar ze is er natuurlijk wel degelijk bij ;)

Op verschillende manieren kijken we naar de generaties vrouwen in de familie en welke impact dat had en nog steeds heeft op jou.

We zijn niet van de problematiserende en therapeutische aanpak dus het wordt een vrolijke, inspirerende dag waarop je met andere dochters deelt, lacht, proeft, onderzoekt en herkent.

MOEDER_DOCHTER_250.jpg

MOEDER EN DOCHTER DAG

"Verkennen of Verdiepen"

We bieden 2 verschillende moeder&dochter dagen aan:

Een dag waarop je elkaar anders en beter leert kennen ('de Verkenning') en een dag waarop je jullie moeder-dochter relatie diepgaander onderzoeken ('de Verdieping')

PODCAST

"De Tafeldames"

de Tafeldames.png
IMG_2031.jpg

"Vragend Verbinden"

MOEDER EN DOCHTER CARD DECK

Een kaartspel waarbij moeder en dochters elkaar vragenderwijs beter leren kennen.

Marianne en Mette zijn moeder en dochter. Samen maken ze een podcast over moeders en dochters en de smakelijke kunst van een goed gesprek aan tafel. Onder het genot van een hapje en een drankje praten ze met elkaar over het leven en hun relatie. Ook nodigen ze andere moeders en hun dochters uit. Dus voedsel voor de ziel….

Anker 1
bottom of page