top of page

ABOUT

hey, hallo,

Wij zijn Marianne en Mette, ervaren coaches. Met veel plezier runnen we allebei een eigen praktijk. In het dagelijkse leven coachen wij managers en executives op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. We zien dus ook veel vrouwen. Sterke vrouwen, krachtige vrouwen, maar ook vrouwen die kwetsbaarheid durven te tonen. We zien moeders. We zien dochters. En we zien hoe intergenerationele patronen ons dagelijks handelen beïnvloedt. 

 

Daarom zijn we, naast onze reguliere werk, het platform Moeder & Dochter gestart. Wij weten dat moeder en dochter relaties soms complex kunnen zijn.  Wij herkennen de struggles, het los willen laten van vastgeroeste patronen, de behoefte aan verbinding en empowering.

 

Wij snappen ook dat niet elke vrouw hetzelfde is, dat elke behoefte anders is.  Daarom bieden we meerdere tools, van podcast tot persoonlijke workshop, van kaartspel tot een dag voor jullie samen.

 

Wij zijn er dus voor jullie, voor moeders en dochters. We luisteren, buigen vast omlijnde patronen om, voegen humor toe, zetten jullie in je kracht, en laten jullie weer stralen. Yes, wij investeren in de dochters van morgen!

 

 

Wij zijn Marianne en Mette, moeder & dochter.

M&Dv5.png

Heb je een vraag, leuk!

Stuur ons een email 

bottom of page