top of page

DOCHTERS ONLY

Jaaaa, deze tool is voor jou! Of nu ja tool, het is een dag. Een dag waarin je samen met andere dochters gaat kijken naar de generaties vrouwen in je familie, de moeder-dochter relatie en welke impact dat heeft op jou. En wat je ervan kunt leren.

Een dag zonder aanwezigheid van je moeder. Gewoon omdat je behoefte hebt om het alleen te doen. Of omdat je moeder er minder voor openstaat, of fysiek wat zwakker is, of omdat ze niet meer leeft. Een dag waarin je nieuwe dingen leert en doet, een dag met humor en creativiteit, maar ook een dag waar ruimte is voor emotie, waar jij je thuis voelt. En aan het einde? Dan loop je naar buiten met een lekker licht gevoel. Je hebt meer inzicht in de relatie met je moeder èn in jezelf!

dochters_onlyV3.gif

info    

met wie

wat

doel

30 juni 10:00 - 17:00 
Amsterdam, €300,- pp

met Mette & Marianne en een intieme groep van maximaal 12 dochters

samen met andere fantastische dochters 

verkennen van je geboortegrond, reflectie op (generatie) patronen, inzicht in moeder-dochter relatie, en nog veel meer

rust, balans en begrip, inzicht in jezelf èn in de relatie met je moeder

inclusief koffie, thee en uitgebreide (vega) lunch

 

,, 

De manier waarop de dag werd begeleid was erg prettig. Mette & Marianne creëerden intimiteit en veiligheid, maakten ruimte voor eerlijkheid en verdriet, en hielden het tegelijkertijd heel positief en constructief. Met een toets van humor en nadruk op de liefde.

,, 

Ik was erg nieuwsgierig naar de familieopstelling. Maar jeetje, eigenlijk was alles fijn. Wat een heerlijke dag, het vloog voorbij !

,, 

Deze dag heeft mij opgeleverd dat ik even goed stil kon staan en bewust contact maakte met mijn eigen moeder en de moeder in mij. Dat is heel waardevol, en daar ben ik ook erg dankbaar voor.

bottom of page