top of page

MOEDER

&

DOCHTER

Dat zou fijn zijn een dag alleen voor jullie twee. Een dag waarbij je weg bent van alle hectiek. Een dag waar je tijd maakt voor elkaar. Tijd om net wat dieper met elkaar in gesprek te gaan, waar confrontaties kunnen worden uitgesproken. Yes, zo’n dag waar je dichter bij elkaar mag komen.  

En precies die dag, die bieden wij. Speciaal voor jullie! En ja, ook voor andere moeders & dochters, want je doet het wel samen. Samen ontdek je nieuwe, soms grappige, inzichten van elkaar èn van andere moeders & dochters. Vrouwelijke generatie patronen worden doorbroken of juist in ere hersteld. Er is ruimte voor humor en voor emotie. Het is een dag waarin jij je veilig voelt. Een dag waarin je je open stelt, en waarin er wordt geluisterd.

 

Kortom, het is een dag waar jullie krachtig uitkomen, sterker, verfrist, bevlogen en verlicht. Een dag die jullie opnieuw samen brengt en verrijkt. Een dag, gemaakt voor de generatie van morgen.

moeder_dochterV2.gif

info

met wie

wat

doel

24 november 10:00 - 16:00 
Hilversum, €300,- pp

met Mette & Marianne en een aantal andere moeders en dochters (max 8 'koppels')

verkennen van je geboortegrond, geschiedenis van de vrouwenlijn, reflectie op moeder-dochter relatie, inzicht in generatieve normen en waarden, en nog veel meer

elkaar op een ander manier leren kennen om dichter bij elkaar te komen

inclusief koffie, thee en uitgebreide (vega) lunch

 

FAQleft.png

hebben jullie ook  een vervolg op de

‘moeder-dochter’

dag!

FAQright.png

Jaaa,

dat

hebben we !

,, 

Ik heb veel gelachen en genoten van het programma van Mette en Marianne. Wat een mooi afwisselend programma. Hun creatieve opdrachten en fijne begeleiding leverden leuke en liefdevolle inzichten op.

,, 

Het kader dat Marianne & Mette aanreiken, gaf mij de ruimte om mijn moeder weer als individu met eigen dromen & verlangens te zien. Niet alleen maar als mijn 85-jarige moeder-die-er-helaas-niet-jonger-op-wordt…

,, 

Deze Moeder en Dochter Dag-formule is een kadootje. Ik leerde mijn moeder te begrijpen, op haar beurt begreep mijn moeder weer meer van mijn keuzes. Wij vonden het omringd worden door andere moeders & dochters overigens net zo inspirerend.

bottom of page